Főoldal / Sertés ételek / Töltött karaj

Töltött karaj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött karaj

Töltött karaj

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet bacon vagy angol szalonna
  • 4 szelet trappista sajt
  • 1 db póréhagyma
  • 8 szelet csípős,paprikás vastag kolbász

A panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A póréhagymát vastagabb szeletekbe vágjuk.

Minden szelet húsra teszünk 1-1 szelet bacont,sajtot 2-2 szelet póréhagymát és kolbászt.

A húst felgöngyöljük,bepanírozzuk és közepes hőfokon kisütjük.

Szalma burgonyát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Töltött karaj 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére