Töltött kel baconba tekerve

| Hozzávalók:
 | 
 | 
Elkészítés:
A kelkáposzta leveleket sós vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük. Ha kihűlt a nagy ereket kivágjuk belőle. A vöröshagymát felkockázzuk és üvegesre pároljuk a szalonna kisült zsírján, beletesszük a fokhagymát is. Hozzáadjuk a darált húst, megszórjuk a fűszerekkel és készre pároljuk. Én tettem bele kevés főtt rizst is, de az elhagyható. Kiterítjük a káposzta leveleket, ráhalmozzuk a tölteléket és szorosan feltekerjük. Végül beletekerjük a baconba is. Hőálló tálba tesszük és előmelegített sütőben, közepes hőfokon addig sütjük, amíg a bacon megpirul.
 Receptkirály.hu Receptek képekkel
Receptkirály.hu Receptek képekkel
				



 
											 
											