Főoldal / Sertés ételek / Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel

Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel

Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel 1

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 db piros kápia paprika
  • 1 db lila hagyma
  • 4 db cikk /medve,mackó vagy bár milyen natúr /kenhető sajt
  • 20 dkg parasztkolbász
  • őrölt fehér bors

A panírozáshoz:

  • finom liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A paprikákat, kolbászt és a lila hagymát apró kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

Az apróra vágott paprikákat, kolbászt és lila hagymát elkeverjük a macisajttal, majd ízesítjük sóval és borssal.

A tölteléket a karajszelet egyik oldalára halmozzuk, ráhajtjuk a másik felét és a szokásos módon bepanírozzuk.

Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük. Zöldséges rizst és salátát készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Töltött sertésborda kolbászos krémsajtos töltelékkel 4.33/5 (6 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére