Vajas királyrák
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A vajat a serpenyőben megolvasztjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és a csili karikákat. 1 percig együtt pirítjuk, majd kivesszük a csilit (magokat bennhagyhatjuk) és hozzáadjuk a rákokat. Sózzuk és borsozzuk, és jól megpirítjuk. (fontos, hogy jól megpiruljon, de vigyázzunk, hogy ne készítsük túl, mert akkor rágós lesz)
Kínálhatjuk, rizzsel, laposkenyérrel, pitával, de akár salátákkal is.
Adjunk mellé lime gerezdeket is. Forrón, rögtön de izibe fogyasszuk.
Tipp / megjegyzés:
A recept alapvetően csak a vajas rák, az, hogy ki mivel tálalja egyén- és hozzávaló függő.
Nekem maradt a hétvégi ebédből kukoricás rizs, így én azt ettem mellé no meg indiai laposkenyeret.
nutsnroll.blogspot.co.uk