Főoldal / Sertés ételek / Virslis csónakok gombamártással

Virslis csónakok gombamártással

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Virslis csónakok gombamártással

Virslis csónakok gombamártással

Hozzávalók:

  • 4 db vastag virsli (vagy kolbász)
  • 20 dkg juhtúró (vagy sajt)
  • 8 vékony szelet császárszalonna
  • 20 dkg gomba
  • 1 hagyma
  • zöldpetrezselyem
  • 1 kanál liszt
  • 200 ml tejföl
  • olaj
  • bors
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A virsliken(kolbászokon) zsebet vágok és megtöltöm juhtúróval(sajttal) és becsavarom 2 szelet császárszalonnával.

Egy tepsit jól kiolajazok belehelyezem a virsliket és sütőbe teszem.Előmelegített sütőben szép pirosra sütöm.

A hagymát apróra vágom és olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott gombát,petrezselyemzöldet sózom borsozom.

Mikor megfőtt behabarom a liszttel elkevert tejföllel,és összefőzöm.

Rizzsel tálalom.

Értékeld a receptet

Vicuska1 (143 Recept)

Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett. Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.


Szólj hozzá!

A lap tetejére