Elmentem!Virslis csónakok gombamártással
Hozzávalók:
- 4 db vastag virsli (vagy kolbász)
- 20 dkg juhtúró (vagy sajt)
- 8 vékony szelet császárszalonna
- 20 dkg gomba
- 1 hagyma
- zöldpetrezselyem
- 1 kanál liszt
- 200 ml tejföl
- olaj
- só
- bors
|
Elkészítési idő: |
1 óra |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Nagyon egyszerű |
Laktózmentes: |
nem |
|
Elkészítés:
A virsliken(kolbászokon) zsebet vágok és megtöltöm juhtúróval(sajttal) és becsavarom 2 szelet császárszalonnával.
Egy tepsit jól kiolajazok belehelyezem a virsliket és sütőbe teszem.Előmelegített sütőben szép pirosra sütöm.
A hagymát apróra vágom és olajon megdinsztelem beleteszem az apróra vágott gombát,petrezselyemzöldet sózom borsozom.
Mikor megfőtt behabarom a liszttel elkevert tejföllel,és összefőzöm.
Rizzsel tálalom.
Vicuska1 (143 Recept)Mondhatom, hogy a sütés-főzés a legfőbb hobby-m és a legkedvesebb időtöltésem, az internet felderítése, kertészkedés, kötés, sétálás melett.
Szeretek a konyhában „alkotni”, újdonságokat kipróbálni, meg az otthonról hozott, már jól bevált, receptjeimet új oldalról megközelíteni, díszítés, illetve új dolgok hozzáadásával.