Főoldal / Kelt tészták / Virslis pizzás pávaszem

Virslis pizzás pávaszem

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Virslis pizzás pávaszem

Virslis pizzás pávaszem

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • fél dl olaj
  • fél csomag élesztő
  • 2 dl langyos tej
  • 1 kis kanál cukor
  • 3 pár virsli
  • 1 nagy tubus pizza krém
  • kevés köménymag
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Kevés tejben a cukorral,meleg helyen felfutatjuk az élesztőt.

A lisztet összekeverjük az olajjal, sóval, köménymaggal, élesztővel, és a maradék tejjel, és langyos tejjel duplájára kelesztjük.

Lisztezett deszkán kinyújtjuk, megkenjük a pizza krémmel, és a két végén hosszában elhelyezzük a virsliket.

A két végéről befelé behajtjuk és vékony szeletekre vágjuk, olajozott lisztezett tepsiben rakjuk, és előmelegített sütőben kisütjük.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére