Virslivel töltött túrós csusza
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Egy lábosban sós vízben kifőzzük a tésztát leszűrjük,hideg vízzel leöblítjük.
Közben a túrót, tejfölt tojást, ételízesítőt, majorannát, őröltborsot, őrölt köményt, sót jól össze keverjük majd a tésztával jól össze dolgozzuk.
Egy39x36 cm-es tepsit zsírral kikenünk,és fele túrós csúszát egyenletesen elterítjük benne.
A félbe majd negyedekbe vágott virslit rá tesszük majd a maradék csuszával be takarjuk.
Őrölt piros paprikával megszórjuk,majd elő melegített sütőben 25-perc alatt megsütjük. Amikor megsült reszelt sajttal egyenletesem megszórjuk, vissza tesszük a sütőbe 10-percre,míg a sajt ráolvad.
Kivesszük langyosra hűtjük és kockára szeleteljük.
Lehet tejföllel,vagy lecsóval,illetve natúrban is fogyasztani.
Tipp / megjegyzés:
Én ajánlani tudom,mindig az akciós termékeket, így bárki olcsón kitudja hozni. Hétköznapokra de akár hétvégére is a családnak.