Főoldal / Egytálételek / Vörösboros fusilli ruccolával paradicsomszószos szardíniával

Vörösboros fusilli ruccolával paradicsomszószos szardíniával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros fusilli ruccolával paradicsomszószos szardíniával

Vörösboros fusili ruccolával paradicsomszószos szardiniával

Hozzávalók:

  • 2 marék fusilli tészta
  • 1 doboz szardínia paradicsom szószban (12 dkg)
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1/2 zacskó ruccola
  • 3 db chili paprika
  • extraszűz olíva olaj
  • capri bogyó
  • chili paprikával töltött zöld olívabogyó
  • őrölt fekete bors
  • kakukkfű
  • petrezselyem
  • bazsalikom
  • chili szósz
  • vörösbor
  • chilis fokhagyma
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 1 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A tésztát sós vízben felteszem főni. Egy serpenyőben olívaolajon megpirítom a darabolt chilit és fokhagymát.

Hozzáadom a ruccola leveleket, a darabolt bazsalikomot, a nyolcadolt, majd félbevágott paradicsomokat, capri és olívabogyókat, a halat.

Fűszerezem, locsolok rá chiliszószt és vörösbort. Ráöntöm a megfőzött tésztát. Összekeverem.

Tálalok, a tányérra szedek a tésztából, teszek rá ruccolát, és petrezselymet.

Vörösbort iszom hozzá.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére