Főoldal / Sertés ételek / Vörösboros, póréhagymás, csiperkegombás sertéstarja

Vörösboros, póréhagymás, csiperkegombás sertéstarja

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Vörösboros, póréhagymás, csiperkegombás sertéstarja

Vörösboros, póréhagymás, csiperkegombás sertéstarja

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéstarja
  • 2 ek. zsír
  • 2 db póréhagyma
  • 12 db csiperkegomba
  • 1 ek. vaj
  • 2 fej vöröshagyma
  • 100 ml vörösbor
  • 2 ek. paradicsomlé
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A sertéstarját megmossuk és szárazra töröljük. Óvatosan kiklopfoljuk. A teflon edényben felforrósítjuk a zsírt és hirtelen megsütjük a tarját minden oldalról.

A póréhagymát felkarikázzuk, és hozzáadjuk a húshoz, majd felöntjük vörösborral, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt 15 percig sütjük.

Hozzáadjuk a paradicsomlét, és hagyjuk egy kicsit összesütni és kész. Kevés vajon világosra hevítjük a vöröshagymát, hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát, sózzuk, borsozzuk és pár perc alatt kész.

Tésztával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá.

Értékeld a receptet

Izabela Ráczová (67 Recept)

Nagyon szeretek főzni, sütni,és befőzni. Ismerem a konyha titkait, örömét és a csalódásait is. Nagyon szeretek új recepteket készíteni.


Szólj hozzá!

A lap tetejére