Főoldal / Egytálételek / Vörösboros tarhonyás pörkölt

Vörösboros tarhonyás pörkölt

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros tarhonyás pörkölt

Vörösboros tarhonyás pörkölt ecetes uborkával

Hozzávalók:

  • 30 dkg pörköltnek való sertéshús
  • 1/2 pohár tarhonya
  • 1 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db chili paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes zöld paprika
  • petrezselyem
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • chili szósz
  • vörösbor
  • ecetes uborka
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A hagymákat, paprikákat, paradicsomokat, petrezselymet felaprítom A húst kockára vágom. A tarhonyát megfőzöm.

A hagymákat megdinsztelem, hozzáadom a húst, majd amikor már kicsit megpirult, a zöldségeket, fűszerezem, öntök bele chili szószt és vörösbort.

Ha főzés közben nem lenne elég leve, pótlom még vörösborral. Amikor a hús már puha, belekeverem a tarhonyát.

Tálalok, koriander levéllel és chili paprikával díszítek.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére