Zöldborsó krémleves
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A borsót, az újhagymát lábasba tesszük és annyi vízben puhára főzzük, amennyi ellepi. Sózzuk és borsozzuk bőven, ízlés szerint.
Hozzáadjuk a tejszínt és teljesen puhára főzzük a borsószemeket. Ezután hozzáadjuk a cottage cheese-t és az egészet összeturmixoljuk botmixerrel. Visszatesszük a tűzre és megvárjuk, amíg újra felforr. Ha szükséges, még fűszerezzük és, ha nagyon sűrűnek találjuk, akkor adunk még hozzá egy kis vizet.
Ennyi az egész és már tálalhatjuk is. Tetejére borsó levélkét hintve, ami természetesen opcionális, de nagyon finom.
Igazi tavaszi színek és ízek, próbáljátok ki, ha tehetitek.
nutsnroll.blogspot.co.uk