Főoldal / Levesek / Zöldborsó leves csipetkével

Zöldborsó leves csipetkével

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldborsó leves csipetkével

Zöldborsó leves csipetkével

Hozzávalók:

  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 50 dkg zöldborsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • marhahúsleves kocka
  • liszt
  • 1 db tojás
  • őrölt pirospaprika
  • őrölt fekete bors
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Az olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd a végén hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, a zöldségeket, és beleteszem a borsót is.

Teszek hozzá egy kevés lisztet, megszórom piros paprikával, és felengedem vízzel.

Adok hozzá húsleveskockát, ízesítem ízlés szerint sóval borssal.

Elkészítem a csipetke tésztáját.

Amikor már majdnem megfőtt a leves, belemorzsolom a csipetkét.

Beleszórom az aprított petrezselymet.

Ha megfő a csipetke tálalhatunk.

Tipp / megjegyzés:

Egy finom borsólevest sok répával?

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére