Zöldborsós pulykamell falatok
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A krumplit felteszem főni héjában.
A pulykamellet felkockázom, az újhagymát és a paprikát felkarikázom, a zöldjét félreteszem, a fokhagymát és a petrezselymet aprítom.
Egy lábasban olajon megpirítom az újhagymát, és a fokhagymát. Hozzáadom a húst, és fehéredésig pirítom. Ízlés szerint fűszerezem, és öntök rá vizet. Rövid ideig párolom, majd beleteszem a paprikát, a paradicsomot, és belevágom a chilipaprikát. Tovább párolom.
A krumplit megpucolom, felvágom.
Amikor a hús és a zöldségek megpuhultak, rászórom a lisztet, és a petrezselyem felét. (ízlés szerint meglocsolhatjuk chiliszósszal) Összekeverem, tálalok.
A tányérra szedek a raguból, mellé a krumplit. A krumplit sózom, borsozom, és szórok rá petrezselymet.
Tipp / megjegyzés:
Pulykamell tavasziasan, zöldségekkel.