Főoldal / Egytálételek / Zöldségágyon sült csirke

Zöldségágyon sült csirke

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldségágyon sült csirke

Zöldségágyon sült csirke

Hozzávalók:

  • 50 dkg apró parázsburgonya
  • 2 db cukkini
  • 2 db sárgarépa
  • 3 db kápia paprika
  • 3 nagy lilahagyma
  • 40 dkg csiperke gomba
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 1 kg csirkehús (comb, szárny, mell vegyesen)
  • Ízlés szerinti fűszerkeverék
Elkészítési idő: 1óra 45 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkehúst megmossuk, és ízlés szerint befűszerezzük. (használhatunk fűszersót, de akár pácot is, melybe előző nap célszerű bepácolni)

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, vegyes fűszerekkel megszórjuk és egyenletesen egy tepsibe terítjük.

Erre rakjuk a fűszerezett csirkehúst, majd lefedjük alufóliával, és 200 fokra előmelegített sütőben, légkeveréssel kb. másfél órát sütjük, majd fólia nélkül, addig amíg elpárolog a leve.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Joó Ibolya (71 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére