Zöldségekkel sütött karajszeletek
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A karajszeleteket megmossuk, sózzuk, borsozzuk, és grill fűszerrel megszórjuk. Forró serpenyőben kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, a csípős paprikát, a lila hagymát, és a póréhagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket egy tepsibe vagy jénaiba egymás mellé letesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, két karika lila és póréhagymát, egy-egy szelet gépsonkát.
Az egészet betakarjuk egy sajtszelettel és előmelegített sütőben vagy szendvics sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek párolt zöldséget készítettem. De tálalható más tetszés szerinti körettel is. (burgonyapüré, rizs, saláta)
Jó étvágyat kívánok hozzá!