Zöldséges mustáros sertésragu
Hozzávalók:Hozzávalók 3 főre:
|
|
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk és a sertéscombbal együtt vékony csíkokra vágjuk. A vörös és lila hagymát fél karikákra szeleteljük.
A csíkokra vágott sertéscombot sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és grill fűszerrel.
Ráöntjük az olíva olajat és a hűtőbe tesszük egy órára.
A zöldségeket serpenyőben vagy wokban nagy lángon pár csepp olajon átpirítjuk majd kiszedjük és félre tesszük.
A serpenyőben megsütjük a csíkokra vágott sertéshúst. Fűszerezzük borssal, grill fűszerrel és megsózzuk egy kicsit. Hozzáadjuk a mustárt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket.
Négy öt percig együtt pároljuk, ízesítjük ha szükséges.
Köretnek rizst adhatunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!