Zöldséges tarja rizzsel
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A húsokat kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és a lisztbe forgatjuk.
Az olaj felét egy serpenyőbe öntjük, felhevítjük, és hirtelen kisütjük rajta a húsok mindkét oldalát.
A zöldségeket felszeleteljük a paprikákat kicsit nagyobbra a hagymát kis karikákra. A hússzeletek aláöntjük a maradék olajat, rápakoljuk a hússzeleteket, és kb fél deci vizet is a serpenyőbe vagy lábosba öntünk. Letakarva addig főzzük, míg minden hozzávaló megpuhul.
Időközben az elpárolgó vizet pótoljuk.
Amikor a hús megpuhult egy kiskanál piros őrölt paprikát adunk hozzá és egy kanál liszttel még besűrítjük, de csak akkor ha nem elég sűrű a szaftja.
Rizzsel tálaljuk.