Főoldal / Hal ételek / Afrikai harcsafilé citromos vajmártásban

Afrikai harcsafilé citromos vajmártásban

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Afrikai harcsafilé citromos vajmártásban

Harcsafilé citromos vajmártásban

Hozzávalók:

  • 1-2 harcsafilé
  • friss citrom leve
  • bors
  • kevés olaj
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A harcsafiléket sütés előtt 3órával előkészítjük.
A filéket kb. 10cm es szeletekre vágjuk,mindkét oldalát sózzuk,borsozzuk,és meglocsoljuk friss citromlével.

Tálba tesszük,lefedjük,állni hagyjuk.
3óra alatt szépen kifehéredik majd a citromos hal.

Grillen vagy serpenyőben a hal mindkét oldalát pirosra sütjük.
Egy kevés vajat tűzön megolvasztunk,és sóval borssal ízesítjük,majd pár csepp citromlevet adunk hozzá.
Ezt a vajmártást locsoljuk tálaláskor a halszeletekre.

Köretnek petrezselymes burgonyát vagy rizst, és salátát adunk hozzá.

Értékeld a receptet

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére