Főoldal / Desszertek / Amaránt kása

Amaránt kása

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Amaránt kása

Amaránt kása 3

Hozzávalók:

  • 1 bögre puffasztott amaránt
  • 1 bögre tej ( gabonatej is lehet)
  • 1 ek. cukor (lehet xilit vagy eritrit is)
  • 1 kk. fahéj
  • 1 ek. kakaópor
  • csipet só
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

Az amarántot és a tejet egy tálba öntjük.
Csipet sót, cukrot, fahéjat és a kakaót belekeverjük.

Állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük (ha felforrt a tej, általában be is sűrűsödik).

Kakaóporral megszórva tálaljuk.
Tipp / megjegyzés:

Ízesíthetjük mézeskalács fűszerkeverékkel,vaníliás cukorral…. ízlésünk szerint.

Értékeld a receptet

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére