Aszalt paradicsomos fetás csirkemell
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkemellet felszeleteljük, majd fólia alatt vékonyra kiklopfoljuk.
A szeleteket sózzuk, borsozzuk, majd mindegyik szeletre teszünk a feta sajtból az aszalt paradicsomból, és a kiengedett mirelit spenótból. Feltekerjük, és megtűzzük hústűvel vagy fogpiszkálóval.
Egy felhevített serpenyőben kevés olajon mindkét oldalán pirosra sütjük, majd egy hőálló edénybe sorakoztatjuk őket. Meglocsoljuk olívaolaj és citromlé keverékével, ízlés szerint szórhatunk rá oreganot vagy kakukkfüvet, borsikafüvet.
Alufóliával lefedve 180fokra előmelegített sütőbe tesszük és 30 perc alatt megsütjük.
Tálalhatjuk salátákkal, krumplipürével, vagy rizzsel is.