Baconba tekert túróval töltött gombafejek
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A krumplit héjában megfőzöm, megpucolom, belekarikázom egy nagy serpenyőbe, sózom, borsozom.
A gombáknak eltávolítom a törzsét, a paradicsomot kettévágom, kivájom.
A törzset és a paradicsom belsejét aprítva egy keverőtálba teszem.
A bacon szeleteket félbevágom, betekerem a gombákat, s rárakom a krumplira, a paradicsomokat szintén, fűszerezem.
A keverőtálban a túrót, tejfölt, tojást, aprított petrezselyem és zeller levelet, valamint újhagymát fűszerezés után összekeverem, s beletöltöm a gombákba és paradicsomokba.
A lecsókolbász héját lehúzom, felkarikázom, s beteszem a serpenyőbe, mindegyikre helyezek egy karika paprikát. Meglocsolom egy kevés olajjal, s beteszem a 180 előmelegített sütőbe.
Amikor megsült, tálalok.