Főoldal / Sertés ételek / Baconös sertéshús

Baconös sertéshús

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Baconös sertéshús

Baconös sertéshús sült krumplival ecetes uborkával

Hozzávalók:

  • 30 dkg sertés comb
  • 4 szelet bacon
  • 1 gerezd fokhagyma
  • mustár
  • őrölt fekete bors 
  • őrölt piros paprika
  • 5 db krumpli
  • sertészsír
  • 4 db ecetes uborka
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Reggel a húst négybevágom, bedörzsölöm a fokhagymával, bekenem mustárral, fűszerezem, betekerem a baconba, fogpiszkálóval rögzítem, majd beteszem a hűtőbe.

Délben a krumplit félig megfőzöm, megpucolom, és feldarabolom.

Egy serpenyőbe teszek kevés zsírt, belehelyezem a húsokat és a krumplit, majd megsütöm.

A tányérra teszek 2 darab húst és krumplit. Ecetes uborkával tálalom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére