Barbecue csirkeszárnyak
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk.
Olívaolajat öntünk a wokba, beledobjuk a csirkeszárnyakat és a hagymát. Elkezdjük melegíteni.
Hozzáadjuk a karikákra vágott répát, a póréhagymát, a zellerlevelet és az apró csíkokra vágott bazsalikomot.
Egy tálba belenyomjuk a fokhagymát, beletesszük a barna cukrot, a mustárt, a ketchupot, a szójaszószt, a balzsamecetet, a sót, a borsot és chili szószt.
alaposan összekeverjük.
Ezzel a szósszal végigkenjünk a csirkék mindkét oldalát, majd fedőt rakunk az egészre, hogy jól átsüljenek.
Ha átsült a belsejük, még megpirítjuk a külsejüket is.
Tetszés szerinti körettel vagy salátával kínáljuk.
http://cookingwithfantasy.com/