Brokkolival és füstölt sajttal töltött sertéskaraj
Hozzávalók:
A panírhoz:
A sütéshez:
|
|
Elkészítés:
A húst megmossuk és szárazra töröljük. Vékonyra kiklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk.
A brokkolit megmossuk és sós vízben 2 percig főzzük majd lecsepegtetjük.
A hús felére rátesszük a medvehagymát, majd ráhelyezzük a füstölt sajtot. Befedjük brokkolival majd ráhajtjuk a hús másik felét. Összeszúrjuk fogpiszkálóval, hogy ne nyíljon szét panírozás közben.
Kétszer forgatjuk bele a réteslisztbe, és a tojásba, végül egyszer a zsemlemorzsába. Mikor minden kész, felforrósítjuk a zsírt, és belerakjuk a húsokat. Fedő alatt először az egyik oldaláról, majd megfordítjuk és a másik oldaláról is megsütjük.
A töltött rántott húst kiszedjük konyhapapírral bélelt tálba. Majd eltávolítjuk a fogpiszkálót és kettévágva ízlés szerinti körettel és salátával kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!