Főoldal / Sertés ételek / Brokkolival és füstölt sajttal töltött sertéskaraj

Brokkolival és füstölt sajttal töltött sertéskaraj

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Brokkolival és füstölt sajttal töltött sertéskaraj

Brokkolival és füstölt sajttal töltött sertéskaraj

Hozzávalók:

  • 8 szép nagy szelet sertéskaraj
  • 1 db brokkoli
  • 8 szelet füstölt sajt
  • ízlés szerint medvehagyma 8 levél
  • ízlés szerint tengeri só
  • ízlés szerint bors

A panírhoz:

  • rétesliszt
  • 2-3 db tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • zsír
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 2000-2500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A húst megmossuk és szárazra töröljük. Vékonyra kiklopfoljuk.

Sózzuk, borsozzuk.
A brokkolit megmossuk és sós vízben 2 percig főzzük majd lecsepegtetjük.
A hús felére rátesszük a medvehagymát, majd ráhelyezzük a füstölt sajtot. Befedjük brokkolival majd ráhajtjuk a hús másik felét. Összeszúrjuk fogpiszkálóval, hogy ne nyíljon szét panírozás közben.

Kétszer forgatjuk bele a réteslisztbe, és a tojásba, végül egyszer a zsemlemorzsába. Mikor minden kész, felforrósítjuk a zsírt, és belerakjuk a húsokat. Fedő alatt először az egyik oldaláról, majd megfordítjuk és a másik oldaláról is megsütjük.

A töltött rántott húst kiszedjük konyhapapírral bélelt tálba. Majd eltávolítjuk a fogpiszkálót és kettévágva ízlés szerinti körettel és salátával kínáljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Brokkolival és füstölt sajttal töltött sertéskaraj 3.67/5 (3 értékelés)

Izabela Ráczová (67 Recept)

Nagyon szeretek főzni, sütni,és befőzni. Ismerem a konyha titkait, örömét és a csalódásait is. Nagyon szeretek új recepteket készíteni.


Szólj hozzá!

A lap tetejére