Busa szelet zöldségekkel grillezve
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A halfilét kettévágom, beirdalom, sózom, borsozom, csöpögtetek rá citromlevet. Félreteszem.
A sárgarépát és a fehér spárgát megpucolom. A krumplit és a spárgát felteszem főni, később hozzáadom a fehér spárgát, végül a zöld spárgát. A főtt kukoricára rátekerem a bacont.
Egy grill serpenyőbe öntök kevés olajat, s megpakolom zöldségekkel, fűszerezem, s elkezdem sütni, ami már megsült, kiveszem, félreteszem, s belerakom a maradékot. A végén a halat is meggrillezem, a bőrös oldalával kezdve.
Tálaláskor elhelyezem a tányéron az egyik halszeletet, s a zöldségek felét. (A kukoricát és a paradicsomot kettévágtam.)
Kevés apróra vágott kaliforniai paprikával, petrezselyem levéllel és egy citromkarikával dekorálom.