Főoldal / Desszertek / Céklás vörösbársony mini torta

Céklás vörösbársony mini torta

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Céklás vörösbársony mini torta

Céklás vörösbársony mini torta

Hozzávalók:

  • 25 dkg liszt
  • csipet só
  • 15 dkg porcukor
  • 15 dkg olvasztott vaj
  • 2 db tojás
  • 2,5 dl joghurt
  • 1 cs. sütőpor
  • 1 közepes reszelt cékla
  • 2 ek. cékla lé

A díszítéshez:

  • tetszés szerinti mascarponés tejszínes krém
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 6 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és alaposan kikeverjük. A tésztamasszát muffin formákba vagy kisebb tortaformákba adagoljuk és 180 fokra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük.
Amikor kisültek és kihűltek a mini tortácskákat 2-3 lapba vágjuk.

Tetszés szerint ízesített, vagy színezett tejszínes mascarponekrémmel megtöltjük és díszítjük a tortácskákat.

Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére