Főoldal / Hal ételek / Chilis avokádós tonhalkrém – paleo

Chilis avokádós tonhalkrém – paleo

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Chilis avokádós tonhalkrém – paleo

Chilis avokádós tonhalkrém - paleo

Hozzávalók:

  • 1 doboz tonhal konzerv
  • 1 és fél avokádó
  • fél lime leve
  • Himalája só, bors, fehérbors ízlés szerint
  • fél chili
  • pár szem olíva
  • 1 tk. olíva olaj
  • (lehet még főtt tojással is gazdagítani)
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A kettévágott avokádók húsát kivájjuk. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk a lime levével és botmixerrel pürésítjük.

A tonhalkonzervet leszűrjük, majd a tonhalhúst az avokádóhoz keverjük. A chilit és pár szem olívát apróra vágunk, a krémhez adjuk és beleforgatjuk az olívaolajjal együtt.

Kóstolás után még ízesítjük, lezárt dobozban hűtőben 2-3 napig tárolható.

Az avokádó héjába visszatöltve igazán mutatósan lehet tálalni.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

A lap tetejére