Chilis bab III
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Egy nagy serpenyőben az olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a darált húst, a zúzott fokhagymát, és a chili port. Először csak egy kiskanállal, majd kóstolás közben, a többit ízlésünk szerint.
Adjuk hozzá az apróra vágott petrezselymet, és a kockákra vágott paradicsomot.
Ízesítsük sóval és keverjünk hozzá 1 teáskanál cukrot, hogy ellensúlyozza a paradicsom savanyúságát.
Adjuk hozzá a konzervbabot is, és főzzük további 5-10 percig. Kóstoljunk, és ízesítsünk utána ízlésünk szerint.
Végül keverjük hozzá az apróra vágott koriander leveleket.
A chilis babot tálaljuk friss kenyérrel, de készíthetünk hozzá akár sült krumplit vagy rizst is köretnek.