Citromos holdak
Hozzávalók:
A tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük.
Habosra kavarjuk a margarint a cukorral, az 5 tojás sárgájával, és a citrom levével, reszelt héjával.
Hozzáadjuk felváltva a habbá vert tojáshabot, és a lisztet.
A masszát, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk.
A tetejét megszórjuk apróra vágott dióval és csokoládéval (vagy tetszőlegesen bármi mással)
220 fokra előmelegített sütőben 5 percig sütjük, majd a hőmérsékletet 160 fokra mérsékelve 15 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt, pogácsaszaggatóval félholdakat szúrunk ki belőle.
Beküldő: Márti
http://hogymegtudjuknezni.blogspot.hu/