Elmentem!Csirkecomb gombás raguval sült krumplival
Hozzávalók:
- 2 db csirke felső comb
- 1 kisebb vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 nagyfejű csiperke gomba
- 3 db közepes krumpli
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- olíva olaj
- 2 db paradicsom
- 1 db ecetes uborka
- koriander levél
|
Elkészítési idő: |
45 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
igen |
Nehézség: |
Nagyon egyszerű |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A hagymákat felaprítom, a gombát darabolom, a krumplit, paradicsomot, uborkát szeletelem. A krumplit félig megfőzöm.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat, rárakom a combokat, mindkét oldalán megsütöm. Hozzáadom a krumplit, majd a gombát, fűszerezem, együtt készre párolom, sütöm.
Tálalás:A tányérra rakok egy combot, köré a krumplit, ragút, paradicsomot és uborkát, korianderlevéllel díszítek.
Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.