Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkefarhát pörkölt krumplival csalamádéval

Csirkefarhát pörkölt krumplival csalamádéval

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkefarhát pörkölt krumplival csalamádéval

Csirkefarhát pörkölt krumplival csalamádéval

Hozzávalók:

  • 3 db csirkefarhát
  • 2 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős hegyes zöld paprika
  • 4 db chilipaprika
  • 2 db paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős piros paprika
  • 1/2 kg újkrumpli
  • étolaj
  • csalamádé
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

Ezt úgy készítem mint a pörköltet. Sok hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt fekete borssal, piros paprikával.

Az aprított hagymákat olajon dinsztelem, ráteszem a farhátat, és a zöldségeket.

Fűszerezem, öntök rá kevés vizet, és lassan pörkölöm. Időnként pótolom a vizet.

Közben megfőzöm a krumplit.

Amikor kész, tálalok.

A tányérra teszek egy farhátat, mellé krumplit, szaftot és csalamádét.

Megszórom borssal. Díszítem chilipaprikával.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére