Csirkehúsos parajos canelloni fetával
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A tésztát lobogó, sós vízben félig megfőzzük, majd leszűrjük, és félre tesszük.
A parajt leforrázzuk, és apróra vágjuk.
A darált csirkehúst a parajjal, a tojással, az aprított zöldpetrezselyemmel, a fokhagymával, és a fűszerekkel jól összekeverjük.
A tésztákat a töltelékkel megtöltjük, és feltekerjük.
A tekercseket kiolajozott tepsibe tesszük, szorosan egymás mellé, majd aláöntünk kb. 0,5 dl vizet.
A tetejére szórjuk a rozmaring ág leveleit, majd rámorzsoljuk a fetasajtot, és megspricceljük kevés oliva olajjal.
Alufóliával lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tészta teljesen megpuhul, majd a fóliát levéve picit megpirítjuk a tetejét.
A tetejére petrezselymet vagy snidlinget szórunk tálalás előtt.
Tipp / megjegyzés:
Bármilyen hússal elkészíthetjük, mindegyikkel finom.