Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Csirkemell sajtos-burgonyás bundában

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirke mell filé

A bundához:

  • 2 db tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • 1 db burgonya reszelve
  • pici só
  • 1 késhegynyi őrölt fehér bors
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 ek. finomliszt

Továbbá:

  • 5-10 dkg körüli finomliszt

A sütéshez:

  • 5 dl étolaj

A tálaláshoz:

  • tejföl
  • reszelt sajt
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirkemellet felszeleteljük, kb. négy szép szeletünk lesz.
Megmossuk, a vizet lecsepegtetjük róla. Mind két oldalát besózzuk.

A bundához valókat egy tálban összekeverjük.
Először lisztbe, majd a masszába forgatjuk és fedő alatt, lassú tűznél, felhevített olajban kisütjük.

Tejföllel megkenve, reszelt sajttal megszórva tetszés szerinti körettel kínáljuk.

Mentés

Mentés

Mentés

Vass Lászlóné (277 Recept)

Konyhamánia Edit Módra facebook oldalamon sok-sok receptet találtok még tőlem. Látogassatok meg ott is.


Szólj hozzá!

A lap tetejére