Főoldal / Sertés ételek / Csodapecsenye

Csodapecsenye

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csodapecsenye

Csodapecsenye

Hozzávalók:

  • 1 kiló csont nélküli szeletelt karaj
  • 2 deci olaj
  • 2 deci sör
  • 1 deci tej
  • 2 deci paradicsomlé
  • 1 kanál ételízesítő
  • reszelt sajt
Elkészítési idő: 1 óra Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A sózott karajszeleteket a tepsi aljára teszem.

A következő öntetet teszem rá:
2 deci olaj, ugyanennyi sör, tej, és paradicsomlé. Egy kanál ételíztesitő.

Fóliával lefedem és készre sütöm.

Amikor megsült reszelt sajtot szórok rá és visszateszem, hogy a sajt ráolvadjon.

Burgonyával és rizzsel tálaltam.

Nagyon finom omlós.

Csirke felső-combból is szoktam készíteni.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére