Főoldal / Szárnyas Ételek / Csopaki pecsenye

Csopaki pecsenye

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csopaki pecsenye

Csopaki pecsenye

Hozzávalók:

  • 5 deka füstölt húsos szalonna
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 50 deka csirkemell
  • 5 deka gomba
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • fél deci olaj
  • 2 kanál zöldborsó
  • 2 kanál zöldbab
  • őrölt bors
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A szalonnát és a hagymát apró kockákra vágjuk. A húst megmossuk, és felkockázzuk. A gombát megtisztítjuk, és vékonyra felszeleteljük. A paprikát, és a paradicsomot szintén kis kockákra felszeleteljük.
A szalonnát zsírjára kisütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a kockákra vágott hús szeleteket. Kb. 15-20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, a paprikát, a paradicsomot valamint a fokhagymát.

Végül a zöldborsót és a zöldbabot is belekeverjük, és együtt készre főzzük. Mivel a szalonna sós ezért vigyázzunk a sózással.
Kukoricás rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére