Főoldal / Sertés ételek / Disznóságok tarjával sült céklával és krumplival

Disznóságok tarjával sült céklával és krumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Disznóságok tarjával sült céklával és krumplival

Disznóságok tarjával sült céklával és krumplival

Hozzávalók:

  • 1 db sütnivaló kolbász
  • 1 db májas hurka
  • 1 db véres hurka
  • 1 szelet csontnélküli főtt tarja
  • 2 db cékla
  • 3 db krumpli
  • libazsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt chili
  • őrölt kömény
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A kolbászt és a hurkákat megszurkálom, beteszem egy zsíros serpenyőbe, ráhelyezem a tarját, mellé a hasábra vágott krumplit és a szeletelt céklát.

Sózom, borsozom, a céklára szórok még köménymagot is.

Letakarom egy alufóliával, s 180 C fokra előmelegített sütőbe rakom.

Időnként megforgatom, s meglocsolom.

A vége felé leveszem a fóliát, locsolok rá sört, s pirosra sütöm.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére