Főoldal / Szárnyas Ételek / Édes-savanyú csirke

Édes-savanyú csirke

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Édes-savanyú csirke

Édes-savanyú csirke

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemell
  • őrölt bors ízlés szerint
  • só ízlés szerint
  • 2 ek. olívaolaj
  • 1 fej vörös hagyma
  • 1 db piros -1 db zöld kaliforniai paprika
  • 1 doboz darabolt ananász konzerv
  • 1 kis doboz sűrített paradicsom
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkemellet megmossuk és kockákra vágjuk.
A paprikát csíkokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk.

Az olívaolajt egy serpenyőbe tesszük, felhevítjük, majd rádobjuk a csirkehúst, és ízlés szerint sót, őrölt borsot szórunk rá. Fedő alatt készre pároljuk.

Rászórjuk a hagyma karikákat, és a csíkozott paprikát és roppanósra sütjük. Végül ráöntjük az ananászt levével együtt és a paradicsom konzervet.
Összeforraljuk és főtt rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Édes-savanyú csirke 5.00/5 (1 értékelés)

Vass Lászlóné (277 Recept)

Konyhamánia Edit Módra facebook oldalamon sok-sok receptet találtok még tőlem. Látogassatok meg ott is.


Szólj hozzá!

A lap tetejére