Főoldal / Levesek / Fehérboros korhelyleves csülökkel

Fehérboros korhelyleves csülökkel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fehérboros korhelyleves csülökkel

Fehérboros korhelyleves csülökkel

Hozzávalók:

  • savanyú káposzta
  • csülök
  • 2 pár bőrös virsli
  • citrom
  • olíva olaj
  • liszt
  • tejföl
  • füstölt húsleves kocka
  • őrölt fekete bors
  • őrölt köménymag
  • őrölt piros paprika
  • olíva olaj
  • vöröshagyma
  • fokhagyma
  • chili paprika
  • liszt
  • fehér bor
Elkészítési idő: 1óra 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A káposztát és a csülköt felteszem bő vízben főni, ízlés szerint fűszerezem.

Amikor a csülök már megpuhult egy serpenyőben olajon megpirítom az apróra vágott hagymát, hozzá adom a lisztet, a zúzott fokhagymát, majd paprikát szórok rá, feleresztem hideg vízzel, a káposztához és a csülökhöz keverem.

Belerakom a felkarikázott virslit, öntök bele fehér bort, és keverek bele tejfölt.

Tejföllel, chili paprikával és friss kenyérrel tálalható.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére