Fetakrémmel töltött paradicsom

        
        
        
| Hozzávalók:A krémhez: 
20 dkg Kalimera (fetasajt)1/4 lilahagyma2 szál újhagyma zöld5 levél bazsalikom5 levél szárított medvehagyma3 gerezd fokhagyma4 db chili paprika1 marék petrezselyemzöldtejőrölt fekete borsoreganoszárított, darabolt metélő hagymaőrölt fekete bors  Díszítéshez: 
6 levél fodros saláta1 zellerlevél szár6 szem magnélkűli fekete olívabogyó6 szem chili paprikával töltött zöld olívabogyó 6 levél fodros salátapetrezselyem levéllilahagyma6 szem magnélküli fekete olívabogyó6 szem chilipaprikával töltött zöld olívabogyó 1 db chilipaprika | 
| Elkészítési idő: | 25 perc | Fogyókúrás: | nem |  
| Költség: | 500-1000 FT | Vegetáriánus: | igen |  
| Adagok: | 2 főre | Gluténmentes: | igen |  
| Nehézség: | Egyszerű | Laktózmentes: | nem |  
 | 
Elkészítés:
A paradicsomokat megskalpolom, a belsejüket kivágom, ezt félreteszem.
A lilahagymából egy karikát szintén félreteszek, a többit aprítom az újhagyma zöldjével, petrezselyemmel, bazsalikomlevéllel, medvehagymával, chilipaprikával. együtt. A fetasajtot villával összenyomom, hozzáadom a zöldségeket, fűszerezem, öntök rá tejet, s jól összekeverem. A masszát belekanalazom a paradicsomokba.
Egy tányérra ráhelyezem a fodros saláta leveleket., rá a paradicsomokat, a sapka közepébe beszórok egy petrezselyemlevelet, a szélére rakok egy zellerlevél ágat, s chilipaprikát és körbe az olívabogyókat.
 Hobbychef (702 Recept)
 Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.