Gluténmentes isler
Hozzávalók:A tésztához:
A töltelékhez:
|
|
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd cipót formázunk belőle, és folpackba csomagolva fél órára a hűtőbe tesszük pihenni.
Lisztezett deszkán fél cm vastagra kinyújtjuk, és köröket szaggatunk belőle. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre sorba rakjuk a kiszaggatott köröket, és 170 fokra előmelegített sütőben világos sárgára megsütjük őket.
A lekvárral párosával összeragasztjuk a kihűlt korongokat, majd rácsra téve lekenjük a vízgőz felett megolvasztott csokival. (a rács alá tegyünk sütőpapírt, így a lecsöpögött és megdermedt csokit újra fel tudjuk majd használni egy későbbi sütésnél)
Hűtőbe tesszük a sütit.
Tipp / megjegyzés:
Én a süteményekhez inkább a kókuszlisztet, vagy a mogyorólisztet ajánlom a gluténmentes sütéshez.