Elmentem!Grillezett kolbászkák és zöldségek
Hozzávalók:
- 2 db mexikói grillkolbász
- 2 db paprikás grillkolbász
- 4 db krumpli
- 1 db vöröshagyma
- 2 szál újhagyma
- 4 db nagy csiperkegomba
- 1 db hegyes csípős zöldpaprika
- 4 db paradicsom
- só
- őrölt fekete bors
- napraforgó olaj
- chili szósz
|
Elkészítési idő: |
30 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Egyszerű |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A krumplikat meghámozom, a hagymát megpucolom, félbevágom, a paradicsomokat és a paprikát félbevágom, a gombák törzsét eltávolítom.
A kolbászokat villával megszurkálom.
A Hot Pan-be locsolok egy kevés olajat, belehelyezem a grillezni valókat, fűszerezem, majd mindkét oldalukat megsütöm.
Tálaláskor locsolok rá chili szószt.
(Tepsiben, sütőben is megsüthető)
Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.