Halászlé kétféle halból
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A halakat felszeletelem, besózom, és beteszem pár órára a hűtőbe a belsőséggel együtt.
A hagymát apróra vágom. a paprikákat.
A paradicsomot, és a krumplit tetszés szerint felszeletelem.
Egy lábasban a hagymát zsíron megdinsztelem, felöntöm vízzel, sózom, borsozom, szórok bele bőségesen őrölt paprikát, majd hozzáadom a paprikát, a paradicsomot, a halászlésűrítményt, és a sűrített paradicsomot.
Amikor felforrt, egy krumplinyomóval megnyomkodom, és beleteszem a halakat. Kicsit később a belsőséget, és ekkor beleöntöm a bort. Amikor megfőtt, tálalok.
Aki csípősen szereti chilipaprikával tálalja.
Én fehér kenyérrel fogyasztom.
Tipp / megjegyzés:
A halászlé ezúttal pontyból, harcsából és belsőségből készült.