Húsvéti nyuszis hidegtál
Hozzávalók:A virslisalátához:
A nyuszi tetejére:
|
|
Elkészítés:
A tejfölt, a majonézt, a sót, a borsot, a mustárt és az olajat alaposan összekeverjük. A mexikói zöldségkeveréket sós
vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
A virslit apró kockára vágjuk, az almát megpucoljuk és szintén felkockázzuk. Mindent a majonézhez adunk
és alaposan össze keverjük.
Egy nagy tányéron kialakítjuk a virslis franciasalátából a nyuszi testét és a fejét. A két fajta reszelt sajtot alaposan összekeverjük és megszórjuk vele a nyuszit. (ez lesz a bundája)
A párizsiból kialakítjuk a nyuszi füleit, lábait, szemét és a farkát.
A répát megpucoljuk ebből kicsit levágunk ez lesz az orra és a szája.
1 pár spagetti tésztát apróra törünk ez a nyuszi bajusza. (de snidlinget is használhatunk hozzá)
A zeller levél lesz a nyuszi alatt a fű.