Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Sonkás tormás sajt tekercs

Sonkás tormás sajt tekercs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sonkás tormás sajt tekercs

Sonkás tormás sajt tekercs

Hozzávalók:

  • 6 szelet sonka
  • 1 tömlős sajtkrém
  • 1 evőkanál tormakrém
  • 4 + 2 főtt tojás
  • 1 kis doboz főzőtejszín
  • zöldség ízlés szerint
  • őrölt fehér bors
  • 1db csemege uborka
  • olíva olaj
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A kukoricát, ( de ki mit szeret) egy serpenyőbe öntjük, kevés olajon egy kicsit megfuttatjuk.Beleöntjük a tejszínt, fűszerezzük, besűrítjük.

A négy főtt tojás fehérjét kis kockákra vágjuk, belekeverjük a krémbe, és félre tesszük.

A tojások sárgáját villával összenyomjuk, hozzákeverjük a sajtkrémet a tormát és fűszerezzük.

A sonkákat kiterítjük, és a tojássárgás krémet egyformán elosztjuk rajta, majd feltekerjük.

A kukoricás mártásunkat egy tálba öntjük és a tekercseket belehelyezzük.

A két főtt tojást felszeleteljük, két szelet közé egy szelet uborkát teszünk és ezzel díszítjük a tekercsek tetejét.

Tipp / megjegyzés:
Vendégvárónak vagy egy könnyű vacsorának is kiváló, sőt a fogyókúrázok is bátran ehetik.

Értékeld a receptet

Mária Bársonyné Dankovics (279 Recept)

Anya vagyok és feleség aki szeret főzni, sütni. Szeretek új dolgokat alkotni, a családom a kritikusaim, ők mondanak véleményt az elkészített ételekről és a sütikről. Emellett szeretném a régi családi recepteket bemutatni mert a régi háziasszonyok tudtak olcsón, finomat készíteni. Ez a célon hogy a fiatal háziasszonyok is tanulhassanak tőlem, nekem ez okoz örömet ha átadhatom amit én tanultam !!!


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére