Főoldal / Desszertek / Pekándiós paleo brownie

Pekándiós paleo brownie

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Pekándiós paleo brownie

Pekándiós paleo brownie

Hozzávalók:

  • 4 tojás
  • 10 dkg nyírfacukor
  • pici só
  • 10 ek. kókusz olaj
  • 1 rúd vanília
  • 3,5 dkg kakaópor
  • 4 dkg mandula liszt (darált mandula)
  • 10 dkg pekán dió durvára vágva
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A tojásokat egy tálba tesszük. Mixerrel közepes fokozaton elkezdjük felverni, majd amikor már elég habos, hozzáadjuk a nyírfacukrot és kihabosítjuk.(Akinek ez nem elég édes, az ízlés szerint tegyen bele több nyírfacukrot.).

Amikor már jó habos, hozzáadjuk a kakaóport, a sót és vaníliarúd kikapart magjait is, és simára keverjük.  Beletesszük a folyékonyra olvasztott kókuszolajat, végül a mandulalisztet is, és elkeverjük. Beleforgatjuk a  durvára darabolt pekándiót, és sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. (kb 18×18 cm-es tepsire való ez a mennyiség)

160 fokra előmelegített sütőben kb.25 perc alatt megsütjük.

Tényleg nagyon finom, azoknak is ajánlom, akik nem paleo diétáznak.

Tipp / megjegyzés:
Pekándió helyett lehet sima dió, mandula, kesudió, ami csak van, szerintem kihagyni nem érdemes, mert nagyon finom.

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére