Főoldal / Egytálételek / Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával

Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával

Sütőzacskóban sült sertéscomb gyöngyhagymával

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés comb
  • magyaros fűszerkeverék
  • olaj
  • 20 dkg gyöngyhagyma,bors
  • 1 db sütő zacskó
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A combot megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.

Sütő zacskóba tesszük ,fűszerezzük és kevés olajat adunk hozzá, a zacskót lezárjuk, 1-2 helyen megszurkáljuk, és készre sütjük.

Mikor megsült, kiborítjuk egy nagy tányérra.

Megpucoljuk a gyöngyhagymát, majd kevés olajon megpároljuk, a hús mellé rakjuk.

Köretként rizi bizit készítünk hozzá.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére