Főoldal / Reggelik / Sajtos baconos stangli

Sajtos baconos stangli

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajtos baconos stangli

Sajtos baconös stangli

Hozzávalók:

  • 2 csomag mirelit leveles tészta
  • 20 dkg lapka sajt
  • 20 dkg bacon
  • 2 dl 20%-os tejföl
  • 1 db tojás
  • szezámmag
  • egész kömény
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 8 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk.

A bacont apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük.

Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk a kipirított és leszűrt baconnel és betakarjuk a lapkasajt szeletekkel.

Ráterítjük a másik tésztalapot és derelye vágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk.

A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, egész köménnyel és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére