Főoldal / Reggelik / Sajtos baconos stangli

Sajtos baconos stangli

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajtos baconos stangli

Sajtos baconös stangli

Hozzávalók:

  • 2 csomag mirelit leveles tészta
  • 20 dkg lapka sajt
  • 20 dkg bacon
  • 2 dl 20%-os tejföl
  • 1 db tojás
  • szezámmag
  • egész kömény
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:8 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk.

A bacont apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük.

Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk a kipirított és leszűrt baconnel és betakarjuk a lapkasajt szeletekkel.

Ráterítjük a másik tésztalapot és derelye vágóval vagy késsel tetszőleges formára vágjuk.

A tésztát megkenjük felvert egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, egész köménnyel és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére