Főoldal / Egytálételek / Tejfölös sajtos karfiol

Tejfölös sajtos karfiol

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Tejfölös sajtos karfiol

Tejfölös sajtos karfiol

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej karfiol
  • 2 tojás sárgája
  • 3 deci tejföl
  • 2 deka rama margarin
  • 10 deka füstölt sajt
  • kevés szerecsendió
  • vágott petrezselyem
  • egy kanál morzsa
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:3 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A karfiolt megmosom és rózsáira szedem, sós vízben megfőzöm. Amikor megfőtt leszűröm.

Egy hőálló tálat margarinnal kikenek, morzsával meghintem.
A karfiol rózsákat szépen egymásmellé lerakom.
A tejfölt a tojással, szerecsendióval kikeverem, és a karfiolra ráöntöm. A tetejét füstölt sajttal megszórom, és petrezselymet hintek rá.

200 fokon szép pirosra sütöm.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére