

Rántott karalábé, tejszínes burgonyapürével
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A karalábét megtisztítjuk és 3-4 mm vastagra felszeleteljük. Enyhén, sózzuk, borsozzuk.
A karalábé szeleteket lisztbe, felvert, sózott tojásba és a zsemlemorzsában megforgatjuk.
Bő, forró olajban, mind két oldalán pirosra sütjük, majd itatós papírra szedjük, hogy a felesleges étolajat leitassuk róla.
Önállóan is finom étel, de ebben az esetben tejszínes, burgonya pürével tálaltam. Ami ugyanúgy készül mint a normál burgonyapüré, vajjal és (tej helyett) tejszínnel habosítjuk ki.
Jó étvágyat hozzá!
very nice submit, i actually love this web site, carry on it
You are my intake, I possess few blogs and rarely run out from post
. “Actions lie louder than words.” by Carolyn Wells.
Superb blog you have here but I was curious about if you knew of any message boards that cover the same topics talked about here? I’d really love to be a part of group where I can get opinions from other experienced individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Many thanks!
I¦ve recently started a website, the information you provide on this web site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.
I like this website because so much useful stuff on here : D.