Főoldal / Egytálételek / Vargányagombás szelet rizzsel

Vargányagombás szelet rizzsel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vargányagombás szelet rizzsel

Vargányagombás szelet rizzsel

Hozzávalók:

  • 4 szelet csont nélküli karaj
  • 6 dkg liszt
  • 20 dkg vargányagomba
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1/2 dl olaj
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek. liszt
  • őrölt bors
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A hús szeleteket sózzuk borsozzuk, megforgatjuk a lisztben és a forró olajban mindkét oldalát kicsit átsütjük. Kivesszük az olajból és félretesszük.

A hagymát és a gombát felszeleteljük. A hagymát a forró olajban üvegesre pároljuk.
Hozzáadjuk szeletelt vargányát, és beletesszük a félretett hússzeleteket. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje a húst és fedő alatt puhára pároljuk.

Amikor a hús megpuhult a tejföllel és liszttel behabarjuk.
Rizzsel tálaljuk.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére